Werken bij Veilig Thuis Twente

Veilig Thuis Twente: de schakel tussen inwoner en hulpverlening.
Wij zijn geen doorsnee hulpverleningsorganisatie; wij geloven dat de zachte kant veel beter werkt als de zakelijke kant op orde is. Veilig Thuis Twente bestaat uit een groep eigenzinnige en bevlogen professionals die dag en nacht klaarstaan om te reageren op meldingen van huiselijk geweld, kinder- en ouderenmishandeling.

Onze vacatures

Vertrouwensarts
geregistreerd of in opleiding tot vertrouwensarts

Altijd noodzakelijk

Een Veilig Thuis voor iedereen in Twente: daarvoor maken we ons hard bij Veilig Thuis Twente.

Als je bij ons aan de slag gaat, kom je terecht in een organisatie met een belangrijke maatschappelijke opdracht. En krijg je een uitdagende baan met de garantie dat geen dag hetzelfde is. Dat is soms leuk, soms spannend, soms lastig, maar áltijd noodzakelijk. Daarom is het belangrijk dat je toegankelijk, duidelijk en empathisch bent en tegelijkertijd zakelijkheid kunt tonen en sterk bent in afbakenen en begrenzen. Onze ruim 70 medewerkers staan centraal in onze organisatie. Wij investeren in duurzame inzetbaarheid. Zodat we iedereen in Twente een veilig thuis kunnen bieden.

Veilig Thuis Twente is onderdeel van SamenTwente 

Ontdek waar jij met jouw kwaliteiten en talenten nog meer terecht kan in onze organisatie.

De kernwaarden
van onze
organisatie

Onze missie

De missie van Veilig Thuis Twente is het stoppen van alle vormen van huiselijk geweld tegen volwassenen en kinderen. Opheffen van acute onveiligheid en het creëren en borgen van duurzame veiligheid binnen huiselijke situaties en afhankelijkheidsrelaties staan centraal. Iedereen die te maken heeft met, of een vermoeden heeft van, geweld binnen afhankelijkheidssituaties kan terecht bij Veilig Thuis Twente.

 

Onze visie

Samen met jou willen wij werken aan een veilig thuis voor iedereen, een thuis waarin iedereen zich veilig en beschermd voelt. Want geweld in huis kan niet; het is schadelijk voor alle betrokkenen. Veilig Thuis Twente vindt dat iedereen, jong of oud, veilig moet kunnen opgroeien, moet kunnen leven en oud moet kunnen worden in hun eigen huis. Veilig Thuis Twente is er voor slachtoffers, plegers, omstanders of professionals. Heb jij een vraag over huiselijk geweld, kindermishandeling of ouderenmishandeling? Zoek je advies of hulp voor jezelf of voor een ander? Je kan bij ons terecht. Want geweld stopt niet vanzelf. Daar moeten we samen iets aan doen.

Inschrijven nieuwsbrief

Wil jij als professional altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de meest recente ontwikkelingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Toestemming verwerken persoonsgegevens(Vereist)
Ik ga ermee akkoord dat Veilig Thuis Twente de persoonsgegevens die ik heb ingevuld gebruikt om deze melding in behandeling te nemen. Veilig Thuis Twente verwerkt je persoonsgegevens op een veilige manier. Dat doen we volgens de wetten en regels die daarvoor gelden. Zie: Privacy verklaring.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veilig Thuis Twente is onderdeel van SamenTwente.
© 2024 Veilig Thuis Twente
Website door Webton