Aangepaste-werkwijze

Aangepaste werkwijze i.v.m. Coronavirus

Veilig Thuis Twente heeft maatregelen genomen om besmetting met het coronavirus te verminderen. Wij blijven werken aan een veilig thuis voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Voorlopig werken onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis en hebben we bijeenkomsten, trainingen en vergaderingen afgezegd.
Onze medewerkers wegen steeds zorgvuldig het belang af van zowel onze cliënten, samenwerkingspartners als de collega’s. Bij elk cliëntcontact maken we daarom een expliciete afweging van het risico op besmetting én de veiligheid van ons allen en daarmee hopelijk een verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Het kan dus voorkomen dat geplande (huis)bezoeken niet plaatsvinden of telefonisch of via Skype of Face Time plaatsvinden. Onze medewerkers bellen van te voren op om samen te bespreken of het bezoek door zal gaan. Als het bezoek doorgaat, zullen medewerkers geen handen schudden en ook de aanbevolen 1,5 meter afstand houden waar mogelijk om zo te voorkomen dat iemand ziek wordt.

We vragen uw begrip hiervoor.
Heeft u nog andere vragen? Stelt u ze dan aan de betreffende medewerker van Veilig Thuis Twente.